HIDRATACIJA I MAGNEZIJUM ZA PRAVILAN RAD MIŠIĆA TOKOM ZIMSKIH AKTIVNOSTI: Mg Mivela voda prijatelj Međunarodne 51. trke „Beli Kros”

HIDRATACIJA I MAGNEZIJUM ZA PRAVILAN RAD MIŠIĆA TOKOM ZIMSKIH AKTIVNOSTI: Mg Mivela voda prijatelj Međunarodne 51. trke „Beli Kros”

Foto: Promo


Na beogradskom izletištu Košutnjak, koji predstavlja oazu čistog vazduha, održana je 51. Međunarodna trka „Beli Kros”, koja je okupila brojne ljubitelje sporta i atletičare.
Učesnici su pokazali besprekornu kondiciju, a Mg Mivela voda bila je tu za sve kako bi učesnicima pružila hidrataciju i neophodnu dnevnu dozu magnezijuma.

Prilikom svake fizičke aktivnosti, dolazi do pojačanog  znojenja, aktiviraju se mišići, gubi se tečnost i elektroliti zato je veoma važno da vodimo računa da pre, tokom i posle fizičke aktivnosti nadoknadimo  gubitak minerala, a najbolji način je balansiranim aunosom prirodnih namirnica i vode bogate magnezijumom. Od izuzetnog značaja je da se osigura svakodnevni, kontinuirani unos magnezijuma iz prirodnih izvora, imajući u vidu da organizam nije u stanju da ga sam stvara ili čuva, kako bi se na taj način obezbedilo pravilno odvijanje vitalnih funkcija organizma.

Kako bi iskoristljivost magnezijuma u organizmu bila potpuna, neophodno je da bude u obliku hidrogen-karbonata koji se brzo i lako rastvara u organizmu i dospeva do svake ćelije u organizmu. Upravo ovakav oblik magnezijuma nalazi se u Mg Mivela vodi koja redovnom konzumacijom obezbeđuje stabilno prisustvo magnezijuma u organizmu, bez oscilacija karakterističnih za unos magnezijuma  u drugom obliku.

Učinite nešto dobro za sebe svakoga dana, bavite se fizičkom aktivnošću i ne zaboravite na redovnu hidrataciju.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar