ELEKTROŠOKEROM NA POLICAJCA: Osumnjičeni u Požarevcu pretio bombom, pa upucan u nogu

ELEKTROŠOKEROM NA POLICAJCA: Osumnjičeni u Požarevcu pretio bombom, pa upucan u nogu


Policajac iz Požarevca pucao je danas u nogu muškarcu J. Z. (36), osumnjičenom za fizičko zlostavljanje majke, koji je tom prilikom pokušao da aktivira eksplozivnu napravu preteći policajcima da će ih pobiti, saopšteno je iz Policijske uprave u Požarevcu.

Pucnjava se dogodila tokom policijske intervencije po prijavi da J. Z. fizički zlostavlja majku, a osumnjičeni je zbrinut u Opštoj bolnici u Požarevcu.

J.Z. je jednog od policajaca iz patrole udario elektrošokerom, a ranjen je nakon što je na policijske službenike krenuo sa eksplozivnom napravom u ruci.

Prethodno su policijski službenici ispalili hitac upozorenja u vazduh, ali se J. Z. oglušio o njihovo upozorenje, navodi se u saopštenju policije.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronađene su tri ručno napravljene eksplozivne naprave, elektrošoker, jedna improvizovana naprava nalik na pištolj, bokser i četiri noža.

Policija navodi da će osumnjičeni po otpuštanju iz bolnice uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar