IZGOREO “UKLETI RESTORAN” NA ADI HUJI: Restoran “Carska ohota” potpuno izgoreo, vatra se videla u celom Beogradu

IZGOREO “UKLETI RESTORAN” NA ADI HUJI: Restoran “Carska ohota” potpuno izgoreo, vatra se videla u celom Beogradu


 

Restoran “Carska ohota” na Adi Huji, potpuno je izgoreo u požaru koji je izbio noćas nešto posle 4 časa i zahvatio je i novi deo restorana. Poslednjih godina, kod ovog restorana, desilo se nekoliko tragedija, zbog čega ga mnogi nazivaju “ukletim restoranom”.

Vatrogasci, požar, Foto: MUP Srbije

Na terenu je bilo devet vatrogasnih vozila i 31 vatrogasac. Kako navode u MUP-u, požar je ugašen.

Po izbijanju požara, na Karaburmi su se čule i neke eksplozije, najverovatnije od plinskih boca.
Plamen je bio visok do 30 metara, a vatra se mogla videti iz skoro svih delova Beograda.
Čeka se da požar bude potpuno ugašen kako bi se obavio uviđaj.

Na terenu su i policijske ekipe i cisterna sa vodom.

Troje mladih stradalo u blizini restorana

Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) utopili su se kad je, 11. novembra 2014. godine u ranim jutarnjim satima, BMW sa šestoro mladih sleteo u Dunav sa šetališta na Adi Huji.

Troje putnika, među kojima je bio i Luka Višnjić (20), sin voditeljke Olje Bećković, uspeli su da isplivaju. S njim su se spasili i Milica Jokić (18), kao i vozač Dušan Jovanović (19), kome je određeno policijsko zadržavanje.
Jovanović i Jokićeva su ostali nepovređeni, dok je Luki Višnjiću slomljena desna ruka, zbog čega je zadržan na odeljenju ortopedije Urgentnog centra.

Kum ubio kuma

U decembru 2016. godine u istom restoranu kum je ubio kuma tokom ručka. Aleksandar Jovanović, koji je optužen za ubistvo Zorana Todorovića, priznao je da je u njega četiri puta pucao iz krateža.

Kuma, koji mu je krstio ćerku godinu dana pre nego što ga je ubio, opisao je kao „dobrog čoveka, ali preke naravi“.

Nasmrt pretučen čovek

Nenad Vučković namsrt je pretučen pre šest godina u istom restoranu na Adi Huji, a slučaj je, inače, ove godine zastareo. Vučković je izašao iz lokala u trenutku kada su braća i njihov prijatelj tukli nepoznatu devojku i on je pokušao da je zaštiti, ali su na njega nasrnula braća i pretukla ga gvozdenim štanglama.

Od zadobijenih povreda, Vučković je ubrzo preminuo u Urgentnom centru od izliva krvi u mozak.

Automobil sleteo u Dunav

Automobil koje je sleteo 9. januara ove godine oko 11:45 časova u Dunav, na Adi Huji, izvučen je iz reke nakon nekoliko sati.

Auto je bio parkiran dok su se u njemu nalazili muškarac (50) i devojka (26) a onda se iznenada pokrenuo i sleteo u Dunav. Na sreću, oboje su preživeli.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar