MLADIĆ (19) OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NESTALOG DEČAKA (13) U BERANAMA: Telo bilo golo sa povezom oko vrata i razbacanim stvarima

MLADIĆ (19) OSUMNJIČEN ZA UBISTVO NESTALOG DEČAKA (13) U BERANAMA: Telo bilo golo sa povezom oko vrata i razbacanim stvarima


Policija je uhapsila S.I. (19) iz Berana, zbog sumnje da je ubio trinaestogodišnjeg dečaka čije je telo nađeno danas u Beranama, saopšteno je iz Uprave policije.Iz policije je saopšteno da je nestanak dečaka prijavljen juče.

“Telo dečaka biće upućeno na Odjeljenje sudske patologije radi vršenja obdukcije. Zbog zaštite identiteta i integriteta preminulog dečaka, policija neće saopštiti njegove inicijale, način izvršenja krivičnog djela niti bilo koji drugi podatak ili detalje kojim bi se povrijedila prava maloletne žrtve”, saopšteno je iz Uprave policije.

Telo dečaka, čiji su roditelji izbeglice sa Kosova, pronađeno je oko 11 sati u blizini Lima pored Buvlje pijace.

Dečakov otac je rekao Vijestima da je dečak nestao u nedelju i da od tada tragaju za njim. On je kazao da su Romi i Egipćani sa Kosova danas organizovali masovnu potragu pored Lima i da su, nažalost, dete pronašli na ovoj lokaciji. Dečakov otac je potvrdio da je telo bilo golo sa povezom oko vrata i razbacanim stvarima i izrazio sumnju da je njegov sin ubijen.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar