NAPADNUTA AKTIVISTKINJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE U LUČANIMA: Napadač je udarao pesnicama u glavu dok je delila letke

NAPADNUTA AKTIVISTKINJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE U LUČANIMA: Napadač je udarao pesnicama u glavu dok je delila letke

Foto: Marko Đoković


Odbornica Srpske napredne stranke Nada Jovanović (63) napadnuta je danas na ulazu jedne zgrade u Ulici Voje Pajića u Lučanima.

Incident se dogodio dok je Jovanovićeva ubacivala propagandni materijal stranke u poštansko sanduče. Njoj je prišao nepoznati muškarac i naneo joj povrede po licu. Povređena žena je upućena u Zdravstveni centar u Čačku.

Policija traga za napadačem.

SNS osudila napad

“Srpska napredna stranka najoštrije osuđuje današnji sramni i kukavički napad na našu kandidatkinju za odbornicu Nadu Jovanović u Lučanima, koju su napadači najbrutalnije udarali pesnicama u glavu dok je delila stranački materijal. Danas su građani Srbije na delu videli kako, nakon najotvorenijih brutalnih pretnji nasiljem i poziva na prebijanje žena, silovanje i vešanje od strane pripadnika Saveza za Srbiju, na čelu sa Đilsom, Jeremićem, Obradovićem i ostalima, slede i najmonstruozniji fizički napadi na političke neistomišljenike. Srpska napredna stranka poziva pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova da što pre otkriju i privedu pravdi počinioce ovog gnusnog, očigledno politički motivisanog napada u Lučanima, saopštio je SNS.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar