SEKIROM ISEKAO SUPRUGU I DVANAESTOGODIŠNJU ĆERKU: Uhapšen nasilnik iz Kumodraža

SEKIROM ISEKAO SUPRUGU I DVANAESTOGODIŠNJU ĆERKU: Uhapšen nasilnik iz Kumodraža


Policija u Beogradu uhapsila je Gorana Glišića (32), zbog sumnje da je u ponedeljak u beogradskom naselju Kumodraž sekirom isekao po glavi svoju suprugu Milenu Glišić (27), od koje se razvodi, povredivši pritom i njihovu dvanaestogodišnju ćerku koja je pokušala da spase majku.

Kako prenose mediji, Glišić je upao oko pet sati ujutru u kuću u kojoj je živeo do pre tri meseca sa Milenom i napao je sekirom jer, navodno, nije mogao da prihvati razvod koji je u toku.

Radomir Milanović, stanodavac porodici Glišić u Zemljoradnickoj ulici u beogradskom naselju Kumodraž, za Blic kaže da je za vreme ove porodične drame bio u dvorištu, kada je čuo kako devojčica zove u pomoć: “Brzo, deda Rajko, tata će da ubije mamu”.

Prema njegovim rečima, nakon što se uz pomoć naslaganih cepanica popeo do prozora koji je obio sekirom kako bi ušao u kuću, Glišić je rekao supruzi: “Ili ćemo se pomiriti ili ću te ubiti”.

– Tada je počeo da lupa po kući sekirom i probudio Milenu i ćerku koje su spavale jedna pored druge. Između Gorana i Milene počela je svađa i on je na nju krenuo sekirom i posekao je po glavi. Nesrećna devojčica takođe je posečena kada se isprečila između njih kako bi odbranila mamu – priča Radomir.

On navodi da se u čitavom haosu ćerkica dokopala sekire i sakrila je ispod kreveta u drugoj sobi, da Goran ne bi ubio njenu majku. Međutim, nasilnik se nije zaustavio, već je počeo da davi povređenu Milenu, a ona se branila žaračem kojim ga je udarala po glavi.

Uhapšenom Goranu, koji je pobegao nakon napada na svoju porodicu, danas je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Nakon toga će, uz krivičnu prijavu biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu, saopštio je MUP.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar