SKRIVAO GA U DŽEPU TRENERKE: Novosađanin pokušao da prošvercuje skupoceni zlatni sat

SKRIVAO GA U DŽEPU TRENERKE: Novosađanin pokušao da prošvercuje skupoceni zlatni sat


Putnici na aerodromu “Nikola Tesla” juče su bili svedoci prilično neveštog pokušaja “šverca”sata od ružičastog zlata, za koji se ispostavilo da vredi neverovatnih 50.000 američkih dolara.

Naime, mladić iz Novog Sada, star 31 godinu, odmah po preuzimanju svog prtljaga pojurio je da prođe kroz zeleni kontrolni prolaz, potvrdivši carini kako nema ništa za pregled.

Ipak, carnici su prilikom rutinske provere njegovog prtljaga naišli na praznu kutiju sata, i to elitnog brenda “odemar pige”.

Na pitanje carinika gde se nalazi sat, mladić je rekao da ga je ostavio kod prijatelja, a da se pukim slučajem u njegovom prtljagu našla prazna kutija. Budući da carinici nisu “progutali priču”, i da su ponovo upitali mladića gde je sat, mladić je uplašeno izvadio iz džepa trenerke zlatni, muški sat, koji vredi čak 5 miliona dinara.

Uprkos tome što je mladi Novosađanin pokušao da se opravda kako nije znao da li je potrebno da sat, inače poklon prijatelja iz Amerike, prijavi carini, ovaj vredni predmet bio je zaplenjen.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar