SLUČAJ UBIJENE MILIONERKE ANASTASIJE U KOTORU: Policija CG smenila oca osumnjičenog mladića sa mesta šefa policije na aerodromu Tivat

SLUČAJ UBIJENE MILIONERKE ANASTASIJE U KOTORU: Policija CG smenila oca osumnjičenog mladića sa mesta šefa policije na aerodromu Tivat


Menadžment Uprave policije Crne Gore smenio je Zorana Stanovića, šefa ispostave granične policije ispostave Aerodrom Tivat, čijeg sina Arsenija policija traži zbog ubistva ukrajinske državljanke Anastasije Lašmanove (30).

Iz vrha UP nezvanično je rečeno da je za vršioca dužnosti te ispostave imenovan Danilo Ivanović.

Lašmanova je u svom stanu ubijena sa više uboda nožem po glavi i telu. Iako rezultati obdukcije još nisu dostavljeni tužilaštvu, prema onome što su istražitelji zatekli na licu mesta, na njenom telu bilo je vidljivo najmanje deset ubodnih rana.

Kako se sumnja, mladić je došao u stan Lašmanove, gde je nastala prepirka koja je okončana tragično, a ispreturane stvari u stanu i tragovi krvi ukazuju ne to da se žrtva borila sa napadačem. U okviru istrage ubistva Ukrajinke, čije je telo pronađeno u kotorskom naselju Dobrota, policijski inspektori saslušali su više osoba u svojstvu građana među kojima je i otac mladića koji se sumnjiči za zločin.

Uviđaj je trajao do kasno u noć, a policija je nakon dojave o smrti Lašmanove blokirala sve izlaze iz grada i pojačala kontrolu. Da je došlo do surovog zločina, inspektori su saznali kada su dobili poziv od njene prijateljice, koja ih je obavestila da sumnja da joj se nešto dogodilo.

Lašmanova je u Crnu Goru došla pre nekoliko godina i radila kao konobarica. U kratkom roku ona je postala moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procenama, vredi na desetine miliona evra. Reč je o direktorki kompanije “Sea trejd”, koja je pre tri godine kupila tivatski hotel “Mimoza” i na tom mestu je izgrađen hotelski kompleks “Perla”, piše Srbija danas.

Arsenije Stanović je bivši vaterpolista i kao golman je igrao za Primorac.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar