UMESTO IZA REŠETAKA SEDEĆE U KUĆI SA NANOGICOM: Sveštenik i veroučitelj, šverceri droge, nagodili se s tužilaštvom

UMESTO IZA REŠETAKA SEDEĆE U KUĆI SA NANOGICOM: Sveštenik i veroučitelj, šverceri droge, nagodili se s tužilaštvom

Foto: YouTube screenshot


Sveštenik Milan Jordović (41) i veroučitelj Zoran Marinković (43), obojica iz Požege, postigli su nagodbu sa Višim javnim tužilaštvom u Čačku i, umesto zatvorske kazne za šverc droge, biće godinu dana u kućnom pritvoru, uz elektronski nadzor, rečeno je danas u Tužilaštvu.

Sveštenik i veroučitelj su tužilaštvu dali informacije o švercu droge, a za uzvrat su dobili kućni pritvor.

U Višem tužilaštvu dodaju da će sveštenik i veroučitelj, koji su u zatvoru u Čačku od kraja februara, uskoro napustiti zatvor kada im budu podtavljene “nanogice” za elektornsko praćenje.

Sveštenik i veroučitelj su uhapšeni krajem februara u selu Mrčajevci kod Čačka sa 27 kilograma droge “skank” koju su švercovali u prepravljenom bunkeru automobila.

Po dostupnim podacima, oni su drogu švercovali sa Kosova za Beograd.

U lancu šverca droge bile su i majka i ćerka – S.P. (46) i A.P. (24) iz sela Lopaša kod Požege, koje je čačanska policija uhapsila zbog sumnje da su organizovale transport tih 27 kilograma “skanka”.

Od njih dve je oduzeto i šest automobila, navela je policija, a pretresom prostorija S.P. i A.P, policija je našla 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertabilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su od prodaje narkotika.

NE PROPUSTITE:

ZA NJIH JE RADIO POP JORDO: Uhapšene majka i ćerka zbog 27 kilograma skanka

ZAPLENJENO 27 KILOGRAMA SKANKA KOD ČAČKA: Sveštenik i veroučitelj švercovali drogu?

 

 

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar