(VIDEO) VELIKA AKCIJA BEOGRADSKE I KRAGUJEVAČKE POLICIJE: Troje uhapšeno zbog kokaina, heroina i hašiša, zaplenjeno i oružje

(VIDEO) VELIKA AKCIJA BEOGRADSKE I KRAGUJEVAČKE POLICIJE: Troje uhapšeno zbog kokaina, heroina i hašiša, zaplenjeno i oružje


U zajedničkoj akciji beogradske i kragujevačke policije uhapšen je R.V. (1980) zbog osnovane sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge, oružje i eksplozivne materije.

Kod njega je pronađeno 15 kilograma marihuane, 700 grama amfetamina, 300 grama kokaina, presu i opremu za pakovanje droge, dve elektronske vagice, pištolj i više komada municije. Njemu je određeno četrdesetosmočasovno zadržavanje nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Policija je zbog istog krivičnog dela u još dve odvojene akcije uhapsila L. F. (1997) i J. N. (1986).

Kod  L. F. (1997) je pronađeno 100 grama kokaina, tri grama hašiša, elektronsku vagicu za precizno merenje, pištolj sa okvirom i sedam komada municije.

Osumnjičenom J. N. (1986) policija je pronašla  60 grama heroina, 50 grama kofeina i paracetamola i elektronska vagica. Njima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar