NEKI TO VOLE PLASTIČNO: Evropa ludi za lutkama za seks

NEKI TO VOLE PLASTIČNO: Evropa ludi za lutkama za seks


U Evropi se jedan za drugim otvaraju bordeli s plastičnim „devojkama”. Za to zadovoljstvo treba izdvojiti oko 80 evra po satu. U Americi su sve popularniji „roboti za seks”, koji razgovaraju, trepću i doživljavaju orgazam

Crveni fenjeri, mračne ulice i devojke koje vas pozivaju da svratite, mogli bi uskoro da postanu prošlost. Otkad je nedavno u Barseloni otvorena prva javna kuća u Evropi s plastičnim lutkama, interesovanje za takvu seksualnu zabavu konstantno raste. Odskora je imaju i Nemci. Njihov „bordoll”, kako se simbolično zove, nalazi se u finom kraju u svetloj ulici u Dortmundu i vodi ga mlada poslovna žena Evelin Švarc (29).

Devojke iz snova
Ona u ponudi trenutno ima 11 silikonskih lutaka i izdaje ih za 80 evra na sat. Svaka od njih ima oko 30 kilograma. I svaka je „estetski jedinstvena i izuzetno kvalitetna”, tvrdi madam Švarc, dodajući da su ih uvezli iz Azije i da je svaka koštala po 2.000 evra.
„To su prave devojke iz snova, one su uvek spremne i jednostavne su za rukovanje u svakom smislu”, piše na zvaničnom veb-sajtu, a prenosi britanski „Indipendent”.

bizarno BORDELIČak 70 odsto naših klijenta dolazi ponovo. Međutim, dešavaju se i nezgode. Nedavno smo morali da zamenimo jednu od najpopularnijih lutaka, Anu, jer ju je gost polomio, navodi vlasnica bordela

I kao da promocija nekonvencionalnog seksa nije dovoljno bizarna sama po sebi, naglašeno je da postoje liste opcija na lutkama tako da one mogu biti pasivne ili dodatno uslužne mušterijama. Napravljena je prava kategorizacija među njima, neke su „stvarne”, druge mršave, treće iz fantazija ili „sa dušom”, šta god to značilo. Možete izabrati onu koja vam se dopada i po fizičkim karakteristikama, boji kose ili veličini grudi i struka. Gosti se takođe ohrabruju da donesu krpice za njih i obuku ih po sopstvenom ukusu.
Madam Švarc kaže da je njena javna kuća vrlo popularna i da su lutke rezervisane po 12 puta dnevno muškarcima svih uzrasta iz cele zemlje.
– Čak 70 odsto naših klijenta dolazi i u drugu posetu. Međutim, dešavaju se i nezgode. Nedavno smo morali da zamenimo jednu od najpopularnijih lutaka, Anu, jer ju je gost polomio – navodi vlasnica bordela.

Kako prenosi „Mejl onlajn”, dešava se da posetioci dođu sa svojim vrlo tolerantnim ženama, koje ih čekaju napolju u automobilu dok oni imaju snošaj sa silikonskim lutkama.
Pored ovih pasivnih evropskih „devojaka”, u Americi su sve traženiji roboti za seks, koji govore i reaguju na dodir. David Levi, autor knjige „Ljubav i seks s robotima”, kaže da postoje brojne prednosti ovakvih odnosa jer humanoidne mašine pomažu usamljenim ljudima koji ne mogu da ostvare klasične ljubavne veze.

bizarno BORDELI 3U ponudi su ne samo različite boje očiju, obima grudi i kose već i 42 nijanse bradavica i 14 različitih vaginalnih usnica

„Ne vidim ništa loše sa etičke tačke gledišta u seksu s robotima”, rekao je on za magazin „Tajm”.
Njegova uverenja podržava i nedavni izveštaj Fondacije za odgovornu robotiku, gde se navodi „da roboti mogu doneti revoluciju u seksu i pomoći svima onima koji se bore sa stvarnom intimom”.

Ljubomorni robot
Inače, u fabrici „Realbotik” u San Dijegu stvorene su lutke toliko tehnološki napredne da mogu da pričaju i simuliraju orgazam tokom seksa. Ljudskost ovih mašina dovedena je do perfekcije. Kupci mogu da izaberu i jedan od 18 tipova karaktera partnerki, uključujući sramežljivu, senzualnu, ljubomornu, raspoloženu ili pričljivu. Tako ove dame dok im pričate – trepću, podižu obrve ili menjaju ceo izraz lica. U ponudi su ne samo različite boje očiju, obima grudi i kose već i 42 nijanse bradavica i 14 različitih vaginalnih usnica, koje posle upotrebe treba ukloniti i oprati u mašini za pranje sudova. Roboti su visoki oko 160 cm, a teški su od 75 do 115 kilograma. Po želji ih možete programirati i tako da zapamte kad vam je rođendan ili koje filmove volite, pa čak i da recituju poeziju. Skoro idealne. Međutim, ova vrsta zabave je prilično skupa. Da biste imali sopstvenu devojku robota, morate iskeširati više od 13.000 evra.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar