UŽAS KOD ŽABARA: Izboli staricu nožem zbog devizne penzije pa popili kafu

UŽAS KOD ŽABARA: Izboli staricu nožem zbog devizne penzije pa popili kafu


Ubica je dobro poznavao prilike u kući starice. U dvorištu je bilo pet kamera koje su snimale dešavanja, pa verovatno i napadače. Ali pošto su oni znali za njih, uništili su i hard-disk

Kristinu Ilić (81) mučki su satima tukli i na kraju izboli nasmrt za sada nepoznati napadači, koji su iz njene kuće potom odneli oko 3.000 evra, zlato i dukate.

Jedva pokretnu staricu, koja je živela u Porodinama kod Žabara, napadači su mučili do smrti kako bi im otkrila gde krije dragocenosti. Telo Ilićeve u lokvi krvi pronašli su njen sin Momčilo i unuk Dušan prošle nedelje, kada su došli kod nje zabrinuti jer im se nije javljala na telefonske pozive.

POPILI I KAFICU

Prema saznanjima lista „Blic”, ubice su upale kod bake u kuću koja ima nekoliko stotina kvadrata, pa su je prvo vezali, a potom mučili. Tukli su je po glavi drškom od noža, a potom je ubadali oštricom po telu. Sumnja se da su nesrećnu ženu na kraju usmrtili tako što su joj prerezali vrat, ali će tačan uzrok smrti pokazati tek obdukcija.

Najstrašnije je to što su tokom krvavog pira nemilosrdne ubice pile kafu i pušile cigarete!

– Telo nesrećne žene potom su odvukli u kupatilo, gde su je sin i unuk i našli. Cela kuća bila je oblivena krvlju – priča izvor „Blica” iz istrage.

UNIŠTILI DOKAZE

Kristina je u kući živela sa snajom Slavicom, udovicom sina Miroslava, koja je u petak otputovala u banju.

– Ubica je dobro poznavao prilike u kući starice. Ona je živela sa snajom, koja je u petak otišla u banju, iako je trebalo da otputuje u četvrtak. Put je odložila za dan zbog proslave u familiji. U dvorištu je bilo pet kamera koje su snimale dešavanja, pa verovatno i napadače. Ali pošto su oni znali za njih, uništili su hard-disk – napominje izvor.

Nesrećna žena radila je u Nemačkoj, gde je stekla penziju, a odatle se vratila pre nekoliko dana posle teške operacije. U noći ubistva još jedna kuća u istom selu je obijena i iz nje je odnet veliki plen.

Srećom, starija žena koja u toj kući živi prespavala je pljačku.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar