BEOGRADSKI AERODROM “NIKOLA TESLA”: “Svi gradjani koji putuju i borave na aerodromu, sada imaju mogućnost da svojim donacijama podrže programe koje UNICEF sprovodi u Srbiji”

BEOGRADSKI AERODROM “NIKOLA TESLA”: “Svi gradjani koji putuju i borave na aerodromu, sada imaju mogućnost da svojim donacijama podrže programe koje UNICEF sprovodi u Srbiji”

Foto: YouTube screenshot


Beogradski Aerodrom “Nikola Tesla” danas je saopštio da je potpisao protokol o strateškoj saradnji sa UNICEF-om koji će omogućiti prikupljanje donacija za bolje uslove za rast i razvoj dece u Srbiji.

“Svi gradjani koji putuju i borave na aerodromu, ali i brojni turisti koji posećuju Beograd, sada imaju  mogućnost da svojim donacijama podrže programe koje UNICEF sprovodi u Srbiji. Ovi programi za cilj imaju da obezbede optimalan razvoj dece u ranom detinjstvu, kvalitetno i obrazovanje za svako dete, odgovarajuću socijalnu zaštitu, kao i socijalno uključivanje marginalizovane dece i adolescenata”, navodi se u saopštenju.

Direktor UNICEF-a u Srbiji Mišel Sen Lo je rekao da će ta organizacija i beogradski aerodrom zahvaljujući solidarnosti putnika doprineti da deca u Srbiji dobiju odgovarajuću negu i zaštitu od najranijeg uzrasta, da budu školovana, da odrastaju u porodičnom okruženju.

“Za naše najmladje putnike koji borave na aerodromu dok čekaju svoj let, omogućili smo različite sadržaje kako bi im to vreme proteklo što prijatnije. Formirali smo posebne prostorije za roditelje sa decom, komforne zone, igraonicu.

“Aerodrom ‘Nikola Tesla’, uz svoje svakodnevne aktivnosti, brine i o ostvarenju pozitivnog uticaja na svoje bliže i dalje okruženje kroz saradnju sa lokalnim zajednicama i društvom u celini”, kazao je izvršni direktor Aerodroma Raša Ristivojević.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar