(VIDEO) DA LI SMO TOLIKO GLADNI ? Građani se umalo potukli prilikom kupovine jeftine piletine

(VIDEO) DA LI SMO TOLIKO GLADNI ? Građani se umalo potukli prilikom kupovine jeftine piletine


Umalo nije došlo do tuče jutros na otvaranju Lidla u Leskovcu. Tenzija koja je postojala među kupcima ispred marketa, dok su čekali u dugačkim redovima, prenela se i na samu kupovinu. Građani su, međusobno, vodili veliku borbu kako im ne bi izmakli jeftini proizvodi i kako bi se pojedine namirnice našle baš u njihovoj korpi. Kako je to izgledalo najbolje se može videti na sledećem video snimku.

Pravu pometnju među kupcima izazvala je nezvanična informacija da će u jednom trenutku u toku dana cena kilograma šećera biti samo 1 dinar…

 Otvaranje Lidla je glavna tema i na društvenim mrežama. Javnost ne prestaje da prepričava i komentariše situacije sa otvaranja. Ovo su samo neki od mnogobrojnih komentara:
-Ima nekulturnih ljudi. Neka smo i bedan narod, ali i u bedi treba pokazati kulturu i dostojanstvo. Ovo je sramota.
-Nije u pitanju glad, već prokletstvo.
-To ima da završi na našim pijacama ili u drugim radnjama.
-Najbolje se provodi lik koji radi u tehničkom obezbeđenju… Sedi, obezbedio se kokicama i gleda cirkus..
-U lidl idem sa puškom pa da vidimo oće li mi ko šta oteti.
-Dal ovi penzosi mogu sve da pokupe i pojedu?!

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Dr Miggyy

    PENZOSI, BOLJE JE DA (SE S)

    TRPITE!?Jučerašnje gužve u marketima Lidl naterala je da penzioneri potroše i još uvek ne primljenog povećanja penzije. Po njihovom ponašanju izgleda da oni su dugo gladovali i žeđovali. Kako će prežive do sledeće penzije? Neki će jesti to što su kupili, neki će nastave sa gladovanjem, a nekima svašta može da im se dogodi. Od tolike piletine mnogi će nadrljati od ptičjeg kašlja, a neki će dobiti dijabet. Istovremeno otvaranje 16 marketa, osim što ΛV nije omogućeno sve da pusti u upotrebu, sve navedene bolesti će se preneti na svim mestima gde su otvoreni marketi i šire. Greška je što je vlast pompezno najavljivala i još najavljuje povećanje penzija, do nivoa veće no ikada?

+ Ostavite komentar