Ekonomija
20.10.2017. 14:38
R.E.

AIK Banka potpisala Ugovor o podršci novom Konkursu Garancijskog fonda APV za kredite poljoprivrednicima

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Na konferenciji za medije, upriličenoj u prostorijama Garancijskog fonda u Master centru Novosadskog sajma, AIK Banka potpisala je ugovor o podršci novom Konkursu Garancijskog fonda APV za kredite poljoprivrednicima.

Krediti po novom Konkursu namenjeni su finansiranju obrtnih sredstava potrebnih u poljoprivrednoj proizvodnji, i mogu se iskoristiti za nabavku semena, mineralnih đubriva, herbicida ali i energenata koji su potrebni u procesu proizvodnje. Ročnost kredita može biti do tri godine, sa mogućnošću otplate mesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje, ali i po revolving modelu.

AIK Banka na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Krediti za finansiranje poljoprivredne proizvodnje do 36 meseci potrebni su poljoprivrednicima u momentu kada je dugotrajna suša tokom ove proizvodne godine iscrpela sve poljoprivredne proizvođače. Ovi krediti, u saradnji sa Garancijskim fondom na rokove do tri godine, dolaze u pravi čas kako bi se zasnivanje proizvodnje u narednoj godini odvijalo neometano.

AIK Banka ima dugu tradiciju poljoprivrednog kreditiranja, podrške agrokompleksu i primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Pored toga, AIK Banka predstavlja i sinonim za podršku privrednicima i građanima, kao pouzdana, stabilna, domaća i jaka finansijska institucija, koja je posvećena pružanju bankarskih usluga visokog kvaliteta svojim klijentima.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve