Ekonomija
11.05.2018. 11:42
R.E./Foto: Promo

WELLPORT NOVA IZRAELSKA INVESTICIJA U SRBIJI: Uskoro prvi kondominijum na Novom Beogradu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Svečana ceremonija u čast obeležavanja početka izgradnje prvog kondominijuma na Novom Beogradu, pod nazivom Wellport, održana je u svečanoj sali Jugoslovenske kinoteke, u prisustvu ambasadorke Izraela Nj. E. Alone Fišer-Kam.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Iza ovog projekta, koji će svojim sadržajem u potpunosti zadovoljiti potrebe savremene porodice stoji renomirana izraelska kompanija Shikun & Binui Group, domaćoj javnosti poznata po izgradnji kondominijuma Central Garden i Voždove kapije.

Priliku da se upoznaju sa projektom vrednim 130 miliona evra imalo je više od 400 gostiju, među kojima i ugledne zvanice iz poslovnog, kulturnog i medijskog života.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Stambeni kompleks Wellport, koji je idejno osmislio svetski priznat izraelski arhitekta Rami Wimmer, ponudiće tržištu 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica od studija do petosobnih stanova koji će se graditi u četiri faze. Kondominijum je projektovan tako da budućim stanarima pruži premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Privatni parking, sportski teren, profesionalno održavanje, park zatvorenog tipa, recepcija i obezbeđenje, kartični pristup kvartu samo su neke od prednosti koje će prvi kondominijum na Novom Beogradu pružiti svojim budućim stanarima.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Gili Dekel, Partner Investitor projekta, izjavio je: „Izuzetno mi je zadovolstvo što smo u prilici da predstavimo novi stambeni kompleks Wellport, još jedan uspešan projekat izraelske kompanije Shikun & Binui Group. Na Novom Beogradu, sve popularnijoj lokaciji za stanovanje, izgradićemo domove za 500 porodica, poštujući kao i do sada visoke standarde kvaliteta koji će svojim korisnicima ponuditi luksuzan enterijer, komfor i sigurnost. Zahvalan sam predstavnicima Grada Beograda i Vlade Republike Srbije na uspešnoj saradnji koju ćemo, siguran sam, nastaviti i sa budućim projektima.“

Gili Deker simbolično je predao brodsko kormilo Gaju Dvorinu direktoru Shikun& Binui Group za Evropu, da bi, kako je istakao „projekat uspešno doveo do sigurne  luke”.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Ambasadorka Izraela Nj. E. Alona Fišer-Kam je izjavila: „Shikun & Binui Group je jedna od vodećih izraelskih kompanija za infrastrukturu i nekretnine - globalna korporacija koja je aktivna u više od 20 zemalja na četiri kontinenta. Izuzetno sam ponosna što sam svedok predstavljanja trećeg projekta ove kompanije – stambenog kompleksa Wellport. Uverena sam da će najnoviji poduhvat dostići uspeh prethodnih, pružajući svojim budućim stanarima jedinstvenu urbanu oazu na Novom Beogradu, koji se konstantno razvija.“

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji, CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve