Politika
12.02.2018. 17:42
R.E./Tanjug

INCIDENT U ZAGREBU: Poslanik Bulj pokušao da presretne srpskog predsednika Vučića

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Saborski zastupnik "Mosta" Miro Bulj napravio je danas incident, kada je pokušao da presretne predsednika Aleksandra Vučića na ulasku u Sabor.

Kamere su pratile predsednika Vučića koji je pešice pošao iz sedišta hrvatske Vlade preko Markovog trga, do zgrade hrvatskog parlamenta, a na snimku se samo čulo kako Bulj dobacuje nešto Vučiću ali, pošto ga je obezbeđenje zadržalo dalje, nije se moglo razumeti šta je doviknuo.

Čulo se, međutim, i videlo kako mu Vučic odgovara:

- Nisam se uplašio, mogu da vam odgovorim na svako pitanje, za mene nema tabu tema - rekao je Vučić.

Hrvatski novinari javili su da je Bulj pokušao da izađe pred srpskog predsednika, ali nije uspeo, pa mu je dobacio "kada će posetiti hrvatsku Glinu".
Bulj je pre toga učestvovao na protestu hrvatskih veterana i udovica na Trgu bana Jelačića, a u izjavi novinarima je protestovao što im nije dozvoljen protest na Markovom trgu.
Bulj je rekao da ne razume zbog čega predsednik Srbije dolazi i zašto su ga zvali predsednica Kolinda Grabar-Kitarović i predstavnici hrvatske diplomatije.

- Ovo je samo igrokaz koji vređa porodice poginulih branitelja, kojima je zabranjen legalno prijavljen protest na Trgu svetog Marka - kazao je Bulj.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Facebook screenshot

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve