Politika
13.03.2018. 13:00
R.E./Večernje novosti

KO ĆE NASLEDITI SVETISLAVU BULAJIĆ: Smiljanić novi generalni sekretar Skupštine?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Posle smene Svetislave Bulajić sa mesta generalnog sekretara Narodne skupštine, najveće šanse da zauzme tu poziciju ima njen dosadašnji zamenik Srđan Smiljanić, pišu "Večernje Novosti".

Naprednjaci su izjavljivali da traže najboljeg kandidata, a kako list navodi, Smiljanić bi mogao da se "uklopi" jer dugo radi poslove u generalnom sekretarijatu.

Pre četiri godine, slučaj "nestanka" Srđana Smiljanića izazvao je pažnju javnosti, kada je otac kadra naprednjaka policiji prijavio nestanak svog sina jer mu se satima nije javljao na telefon, ali ni odgovarao na SMS poruke.

Naime, Smiljanić je posle sednice Skupštine Srbije došao kod roditelja na večeru, zatim otišao u svoj stan koji se nalazi u istoj zgradi, nakon čega mu se gubi trag. Međutim, pola sata nakon što je zabrinuti otac prijavio slučaj policiji, Smiljanić se javio i rekao da je kod drugarice.

Podsetimo, Maja Gojković je predložila smenu na osnovu preporuke Agencije za borbu protiv korupcije za razrešenje Svetislave Bulajić, jer je protivzakonito sebe upućivala na službena putovanja u inostranstvo i naplaćivala dnevnice, ali i obračunavala prekovremeni rad.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
11°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve