Politika
29.09.2018. 15:19
R.E./Beta/Foto: Printscreen Youtube

MARKO ĐURIĆ: Specijalci na jezeru Gazivode zbog posete Tačija

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da su "albanske paravojne formacije" maskirane i sa dugim cevima "napale i zauzle" Gazivode kako bi predsednik Kosova Hašim Tači mogao da poseti to jezero.

Đurić je novinarima u Vladi Srbije rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izdao naredjenje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i načelniku Generalštaba VS Milanu Mojsiloviću da podignu na najviši nivo borbene gotovosti svoje institucije - policiju i vojsku.

"Srbija obaveštava domaću i međunarodnu javnost da su specijalne jednice, paravojne, maskirane i sa dugim cevima napale i zauzele jezero Gazovde da bi omogućile Tačiju i njegovim brojnim pratiocima da poseti jezero", kazao je Đurić.

Dodao je da Tači i njegovi "naoružani teroristi" zauzeli jezero da bi mogli da se šetaju i slikaju i voze po jezeru Gazivode.

Đurić je kazao da je na posebnoj lokaciji u toku sastanak Vučića sa načelnikom Generalštaba VS i drugim predstavnicima bezbednosnih struktura.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve