PALMI SE NA SEDNICI SOCIJALISTA UKAZAO JOSIP BROZ: Dačić je drugi Tito u Srbiji

PALMI SE NA SEDNICI SOCIJALISTA UKAZAO JOSIP BROZ: Dačić je drugi Tito u Srbiji

Foto: Nemanja Jovanović


Predsednik stranke “Jedinstvena Srbije” (JS) Dragan Marković – “Palma”, ocenio je danas da je koalicija JS i Socijalističke partije Srbije (SPS) “mali šraf” bez kojeg Beograd ne bi izgledao kako danas izgleda, a ocenio je i da je lider SPS Ivica Dačić “drugi Tito u Srbiji”.

Marković je na sednici beogradskog odbora SPS-a kazao da bez te koalicije u Srbiju ne bi dolazili investitori.

DAČIĆ I PALMA U KOALICIJI ZA BEOGRADSKE IZBORE: Antić kandidat za gradonačelnika

“Mi smo koalicija koja ne laže, i koja nikada nije izdala svoje gradjane i Srbiju. Mi smo državotvorna, a ne kumovska koalicija i trajaćemo bar još 100 godina”, rekao je Marković.

Po njegovim rečima, koalicija SPS-JS ima najboljeg kandidata za gradonačelnika, Aleksandara Antića koji “ima veliko iskustvo, zna kako se dovode investitori, nema nijednu mrlju. Otkad je on ministar rudarstva i energetike, nije bilo dana, a da Srbija nije imala struju”, kazao je Marković.

On je naveo da će se koalicjija SPS-JS boriti za socijalnu pravdu, zapošljavanje, a protiv “bele kuge”, da će posebno voditi računa o penzionerima. “Danas je situacija u Beogradu bolja nego ranije, ali će biti još bolja kada mi pobedimo na izborima. Ovo nisu izbori za predsednika Srbije, već za budućnost Beograda, a mi imamo najboljeg kandidata”, ponovio je Marković.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar