Politika
04.06.2018. 11:11
R.E/Telegraf

PREDSEDNIK OPŠTINE BLACE PODNEO OSTAVKU: Ostajem posvećen jačanju SNS

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net
Predsednik Opštine Blace Zoran Jozić doneo je odluku da se povuče sa funkcije predsednika Opštine Blace, prenosi Blace Info Pres.

Kao glavni razlog on je naveo trenutnu situaciju u povereništvu Srpske napredne stranke u Blacu i opštinskoj upravi u kojima je došlo do "vidne destabilizacije i narušenih međuljudskih odnosa, gde se nezadovoljni pomenutim stanjem, deo odbornika iz revolta ogradio od postupanja povereništva i poverenika Darka Laketića nastavljajući i dalje da podržava politiku stranke i predsednika Aleksandra Vučića."

- Ja kao čovek koji je i ranije vodio Srpsku naprednu stranku postizao sam najbolje rezultate zajedno sa članovima opštinskog odbora (većina danas nisu članovi povereništva) što potvrđuje i rezultat sa poslednjih predsedničkih i parlamentarnih izbora. Smatram da Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću dugujem bezrezervnu podršku i u narednom periodu i učiniću sve da najkvalitetniji ljudi budu podrška odboru i predsedniku Vučiću - rekao je Jozić.

On je istakao da kao neko ko veruje u politiku SNS i predsednika Aleksandra Vučića, nastavlja da sledi put koji on vodi.

- Obećavam potpunu posvećenost jačanju Srpske napredne stranke u narednom periodu - naveo je Jozić.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
12°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve