Politika
24.09.2018. 14:12
Beta

STEFANOVIĆ O OBJEKTU NA KOPAONIKU: Policija ne štiti nikoga, sve će biti rešeno u skladu sa zakonom

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

MUP nije dobio prijavu da je nekom prećeno u vezi sa najavljenim rušenjem nelegalnog ugostiteljskog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku.

To je rekao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da policija nikoga ne štiti u tom slučaju i da je "potpuno" uveren da će sve u vezi sa spornim objektom na Kopaoniku biti rešeno u skladu sa zakonom.

"Nemamo prijavu policiji da je nekom prećeno, čekao sam određeno vreme da vidim kome je to prijavljeno ali MUP nije dobio takvu prijavu", kazao je ministar.

Upitan za žalbe stranih vozača u vezi pojave lažnih šlep službi na auto-putevima kroz Srbiju, Stefanović je rekao da su na delu auto-puta na široj teritoriji Beograda zabeležena tri takva slučaja kao i tri slučaja razbojništava na auto-putu ali je i dodao da su svi ti slučajevu rasvetljeni.

"U saradnji sa Nemcima i drugima čiji državljani prolaze kroz Srbiju, trudili smo se da pojačamo zaštitu i putnika i robe u tranzitu. U tom smislu, imamo unapređen rad i bolje rezultate nego u prethodnim godinama", kazao je Stefanović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve