Politika
08.03.2018. 13:23
R.E.

UPISAO MASTER U 40. GODINI PA UHVAĆEN U PREVARI: Član gradskog veća u Kragujevcu prepisivao na kolokvijumu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Stranka Nova snaga iz Kragujevca najavila je danas da će tražiti da član Gradskog veća za lokalnu samoupravu Vitomir Nedeljković (40) bude smenjen jer je "uhvaćen" kako prepisuje na kolokvijumu na master studijama Fakulteta inženjerskih nauka, i to, kako kažu, u svojoj 40. godini.

Na sajtu ovog pokreta objavljen je i dokument sa rezultatima ispitnog roka sa pomenutog fakulteta, kojim se, navodno, dokazuje da je Nedeljković prepisivao na kolokvijumu.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Foto: Foto:

U saopštenju se naglašava da će odbornik Nove Snage, predložiti na sledećoj sednici Skupštini grada ostavku ili razrešenje Nedeljkovića "kao jedino logično i razumno rešenje ove bruke".

Inače, Nedeljković participira u vlasti kao pripadnik slovačke nacionalne manjine, a podržao je izbor Radomira Nikolića, sina bivšeg predsednika Tomislava Nikolića, za gradonačelnika Kragujevca.

Svi "preleti" Nedeljkovića

Nova snaga podseća da je Vitomir Nedeljković sa Vladimirom Maksimovićem, obojica su danas članovi Gradskog veća, posle napuštanja SDS, formirao grupu građana NDS.

Posle "preleta" jednog odbornika formirali su zatim odborničku grupu Saveza za jaku Srbiju, iz koje je nastala stranka slovačke nacionalne manjine Jaka Srbija/Silné Srbsko.

Oni su pre toga zajedno prelazili iz DHSS u DS (2011) i iz DS u SDS (2014).

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve