Politika
23.11.2018. 13:29
R.E./B92/TV Prva/Foto: Printscreen Youtube

(VIDEO) UPALI SA DUGIM CEVIMA NA SEVER KOSOVA: Ovako je izgledala akcija kosovskih specijalaca na ulicama severne Mitrovice

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Specijalne jedinice kosovske policije rano jutros upale u Severnu Mitrovicu i uhapsile četiri osobe. Čuli se rafali, oglašavale se i sirene za uzbunu.

Pripadnici specijalne policije Kosova upali su u zgradu pored kafića Grej i uhapsili dve osobe. Kasnije je potvrđeno da je uhapšena i treća osoba, a kasnije i četvrta. Nakon toga su se povukli. U Mitrovici jutros i sirene za uzbunu. Uhapšeni su Dragiša Marković, kosovski policajac, Saša Ćurčić, Nedeljko Spasojević i Miloš Rošić.

https://youtu.be/PYWncN4C58g

Kako javlja dopisnik TV Prva, ROSU su u zgradu upali sa više vozila i dugim cevima. Akcija je sprovedena na više lokacija.

U zgradu u koju su upali, kako nezvanično saznaje TV Prva, živi i Milan Radoičić, ali on nije bio u tom trenutku u zgradi.

Kosovska policija je saopštila da traga za još jednom osobom čiji su inicijali M.R(1978.), dok prištinska Gazeta Ekspres piše da je reč o zameniku gradonačelnika Kosovske Mitrovice, Milanu Radoičiću, koji je uspeo da pobegne.

https://youtu.be/GlymxUCiygQ

List piše da je pretres izvršen po nalogu tužilaštva, a u okviru akcije u kojoj su jutros uhapšena četiri Srbina, trojica u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, u januaru ove godine, a jedan - prema kosovskoj policiji, jer je ometao akciju.

Dopisnik TV Prve kaže da su građani uplašeni i da su ih probudili rafali i sirene za uzbunu koje se oglašavaju već sat vremena.

Građani se spontano okupljaju na gradskom trgu i očekuju da će se situacija smiriti.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve