Politika
01.11.2018. 16:05
R.E./Beta

Vučić: Biću uz Ljajića, ostaje u Vladi i nastavlja da radi

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će stati uz potpredsednika i ministra Vlade Srbije Rasima Ljajića, jer nije narko diler.

"Biće u Vladi, nastaviće da radi normalno i tačka", kazao je Vučić za televiziju Prva upitan o tvrdnji šefa poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja da je Ljajić "vodja narko-kartela".

Vučić je kazao da će stati uz Ljajića i uraditi sve što mnogi njegovi koalicioni partneri nisu uradili kada su napadali njega i njegovu porodicu.

On je kazao da su njega od napada branili Ljajić, Aleksandar Vulin i ponekad Ivica Dačić, dok su drugi uglavnom ćutali i sakrivali se.

"Da, hoćusve ono što oni nikada nisu uradili kada sam ja u pitanju. Rasim jeste, jeste Vulin i ponekad Dačić. Svi drugi su uglavnom ćutali i sakrivali se. I kada su govorili da je moj brat vodja narko dilera, polja marihuane... Razne ludosti sam slušao. Niste tad pitali Rasima Ljajića hoće li da me zaštiti. Ili bilo koga drugog", kazao je Vučić.

Vučić je kazao da je u svojoj Srpskoj naprednoj stranci video ljude"koji su mnogo osetljivi na sitnice", a "na krupne stvari kada nije njihova koža u pitanju, uglavnom ne reaguju".

"Ali ja sam tu da zaštitim sve. Moj posao je da zaštitim sve, da se borim za svekoji rade dobro, vredno i mraljivo. Mene ne boli to što me neki ne brine, zato što je to ljudska priroda. Ljudi gledaju da se izvuku iz svakojakih sukoba. Zato je veoma je mali broj političara koji dobijaju glasove naroda, jer mali je broj njih koji se bore i ne beže", kazao je Vučić

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
11°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve