Politika
18.03.2019. 14:44
R.E./Beta

VUČIĆ: Neće biti nasilja - ako bude biće kažnjeno

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas, povodom opozicionih demonstracija, da ne očekuje da će doći do nasilja ali da će ono svakako biti kažnjeno ukoliko se dogodi.

"Ne očekujem da se nasilje dogodi, ali ako se dogodi ono neće biti nekažnjeno", rekao je Vučić novinarima u Beogradu i dodao da je pitanje da li u tim dogadjajima ima elemenata krivičnog dela nešto na šta treba da odgovori tužilaštvo i da on time neće da se bavi.

On je rekao da samo želi da se bavi svojim poslom jer je nedelja pred nama veoma važna, s obzirom će imati značajne razgovore sa investitorima, da će u nedelju 24. marta biti obeležena 20. godišnjica NATO agresije a da će vojna parada biti održana na Dan pobede - 9. maja.

"Gledao sam to dva dana i pozivao ih da se ne iživljavaju nad novinarkama u desku RTS-a, već da udju kod mene. Ali nisu. Tako da, kako bih vam rekao, ne mogu više... Imam mnogo posla i hoću time da se bavim. Svako da radi svoj posao, samo da ne bude nasilja. Ko ga počini - odgovaraće", rekao je on.

Vučić je ocenio da će dogadjaji u Beogradu uticati na turizam i investicije i mnoge druge stvari ali da su predstavnici opozicije i do sada radili "mnogo gore stvari".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
7°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve