TRUBE CIGANSKE: Zahar napisao pesmu za Sestre Gobović (VIDEO)

TRUBE CIGANSKE: Zahar napisao pesmu za Sestre Gobović (VIDEO)


Atraktivne bliznakinje Marija i Marina Gobović, koje publika zna po prijemčivim etno-pop melodijama u savremenim aranžmanima, odlučile su da iznenade sve svoje fanove i da pred Novu godinu izbace video spot za pesmu zapaljivog ritma i zaraznog refrena “Trube ciganske”.

Numeru je napisao Milutin Popović Zahar, inspirisan prijateljstvom sestara Gobović sa Usnijom Redžepovom. Znajući da su Marina i Marija često pevale prateće vokale slavnoj pevačici, kao i da je Usnija želela da bliznakinje nastave da pevaju njene pesme, Zahar je komponovao pesmu za dva ženska glasa i trubački orkestar.

1 (2)– Uz trubače niko ne može da ostane miran. Angažovali smo Tornado, sjajan duvački orkestar iz Pančeva, a svi koji su čuli našu novu pesmu, kažu da je idealna za veselje – kaže šamantna Marija, a Marina dodaje da je i tokom snimanja spota na Skadarliji bilo veoma zabavno.

– Turisti su tražili da se fotografišu sa nama, a kada smo ušli u kafanu “Velika Skadarlija”, gde smo snimali scene u enterijeru, kao da je zaista počeo tornado: ruke su se podigle uvis, ljudi su ustajali da igraju, nazdrave, okite trubače novcem, svi su tapšali… To nam je najbolji pokazatelj da imamo pravu stvar – ponosno priča Marina.

Pogledajte spot za pesmu “Trube ciganske” i uverite se sami.

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=lA8dAm5GK4k&app=desktop

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar