Sport
11.03.2016. 11:41
ekspres

DENVER BEZ RAMPE Jokić može da igra za Srbiju

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Sjajni centar će biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću od starta projekta "Rio 2016"

Trener Denvera Majk Meloun, ,ekipe za koju igra Nikola Jokić, stakao je da i pored straha od mogućih povreda neće braniti igračima da nastupaju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre

Prošlog leta čelnici Denvera su želili da Jokić ostane u Americi i vredno trenira za svoju prvu NBA sezonu. Mladi centar nije mogao da bude na raspolaganju Srbiji i selektoru Aleksandaru Đorđeviću. Hoće li ovoga puta biti drugačije? Iz Amerike stižu pozitivni signali. Trener Denvera Majk Meloun tvrdi da igračima neće uskratiti jedno tako veliko iskustvo.

- Najveći strah je da niko ne želi da se njegovi momci povrede. Ali kad se okrenem i pogledam Galinarija, Lovernja i Jokića koji imaju šanse da odvedu svoje nacionalne timove na Igre, sve mi je jasno. Ovo je jedno veliko životno iskustvo. Mi potpuno podržavamo ove momke i njihovu želju - rekao je Meloun.

Novinari u Americi su hteli da saznaju i stav Nikole Jokića.

- Bio bih počastvovan da igram za svoju zemlju - kratko je objasnio mladi centar.

Ako je verovati rečima trenera Melouna, nema prepreke da Jokić zaigra za Srbiju na kvalifikacionom turniru koji će biti održan u Beogradu. “Orlovi” će danas nešto posle 15.30 časova saznati imena potencijalnih rivala na Olimpijskim igrama. Kako sada stvari stoje žreb će sa velikom pažnjom pratiti i Jokić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve