FUDBAL: Juve već sprema tim za narednu sezonu, Liverpul želi dva igrača u januaru

FUDBAL: Juve već sprema tim za narednu sezonu, Liverpul želi dva igrača u januaru

Youtube


Juventus je po svemu sudeći odustao od trke za usluge Sergeja, tome je doprinela informacija da je PSŽ zainteresovan za njega i nudi mnogo više novca. Kllub iz Torina retko daje ogromne svote novca za igrača. Oni su se okrenuli drugim opcijama. Oni su već doveli Emre Džana koji stiže junu. Pored njega u istom terminu dolaze tandem Spinacola-Kaldara, levi bek i štoper iz Atalante. Ova dva igrača važe za jedne od najperspektivnijih u celoj Italiji, pošto Juventus polako kreće u podmlađivanje svoje čuvene odbrane.

Pored navedenih igrača, njihovo četvrto pojačanje je Denis Praet. Ovaj Belgijanac dolazi iz Sampdorije, plaćen je 25 miliona evra. On je bio na radaru Intera, Evertona i Njukasla, ali je Juventus bio brži. Pret će do kraja sezone igrati na pozajmici u Sampdoriji.

Što se tiče odlazaka , najviše se pominju Sturato i Markizio. Možda ode Sami Kedira, mada je on odbio ponudu iz MLS lige. Odbranu će verovatno napustiti Lihštajner, a za Aleks Sandra se ništa ne zna. Njega žele Čelzi, Mančester Junajted i još dosta klubova. Cena koja se pominje je između 60-70 miliona.

Liverpul juri da do kraja prelaznog roka dovede Rijada Mareza, sa kojim su pregovori započeti. Crveni žele da novac od Kutinja potroše na prava pojačanja, tako da će im drugi cilj biti Dani Sebaljos. Ovaj igrač želi da igra više i pokuša da obezbedi mesto za predstojeći Mundijal, takođe za njega je zanimanje pokazao i Juventus.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar