Sport
01.04.2016. 07:57
ekspres

IZDUVAN BALON Zvezda propustila i drugu meč loptu za Top 8

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Izabranici Dejana Radonjića poklekli u punoj "Kombank areni" pred ne mnogo uverljivom Darušafakom 

BEOGRAD Košarkaši Crvene zvezde u meču sa Darušafakom kao da su se prepali balona kojima su navijači hteli da proslave ulazak u Top 8 Evrolige. Turski šampion iskoristio je paralisanost nogu i ideja crveno-belkih i neočekivano ostvario visoku pobedu od 19 poena (80:61) usred "Kombank arene".

Trener Dejan Radonjić smatra da je njegov tim drugu meč loptu propustio još u prvom poluvremenu utakmice:

- Krenuli dobro, i motivisano... Dobri smo bili u oba pravca, nismo to valorizovali, ekipa Darušafake je dobrom igrom držala konstantu u rezultatu. Nismo jedan period iskoristili za prednost, ali smo padali i gubili lopte u nekim situacijama, moglo bi se reći da je bilo neiskustva u tim momentima.

Ubitačan ritam tokom pretklih mesec dana ostavio je posledice po igru crveno-belih. Upozoravao sm na to. Probali smo da sve izgleda drugačije. Zato je malo igrača odigralo dobro, više je bilo momaka koji su ispod nivoa. Probaćemo da se dignemo kako bismo bili na starom nivou. Idemo da se spremimo za Cedevitu, da tamo ostvarimo pobedu- rekao je Radonjić.

Marko Simonović u prvi plan ističe "glavu" kao faktor poraza od Darušafake.

- Podlegli smo pritisku i nismo izdržali. Hvala publici, idemo dalje jer ništa nije gotovo. Mnogo je promašenih otvorenih šuteva. Verujem da ćemo napraviti poslednji korak i otići dalje- rekao je Simonović

Narednog petka izabranici Dejana Radonjića, čiji je bilans sedam pobeda i šest poraza,  gostuju Cedeviti u Zagrebu.  Darušafaka, koja je bez šansi za prolaz ostala još pre nekoliko kola, zauzima šesto mesto sa četiri trijumfa i devet neuspeha.

 d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s);

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve