Sport
30.04.2018. 10:01
r.e/b92

KRSTIČIĆ ZABLISTAO: Nisam svestan šta sam uradio

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su u nedelju 28. titulu šampiona države, a jedan od ključnih igrača na tom putu bio je Nenad Krstičić.

Krstičić je letos stigao među crveno-bele iz španskog Alavesa, a posebno je zablistao u drugom delu sezone kada je odlaskom Gelora Kange dobio ofanzivniju ulogu u timu.

"Zbog ovoga sam došao u Crvenu zvezdu, srce mi je puno. Zahvalio bih se svim navijačima koji nas podržavaju tokom cele sezone, stručnom štabu, saigračima, upravi i mom kondicionom treneru. Takođe, veliku zahvalnost dugujem i svojoj porodici koja mi je najveći oslonac. Osvojili smo titulu, svi smo je očekivali tako da su prvi utisci fenomenalni", rekao je Krstičić.

Krstičić je u nedelju prelomio meč protiv Napretka u Kruševcu golom za vođstvo u 60. minutu u pobedi od 2:0.

"Kada sam video da je Gobeljić započeo akciju osetio sam šta će uraditi jer istu akciju vežbamo i na treninzima. Utrčao sam kada mi je uputio loptu, video sam prazan gol i usledila je ogromna radost kada sam zatresao mrežu. Nije moglo bolje, ispred naših navijača da se postigne gol za titulu, zaista sam presrećan. Ovaj gol ću pamtiti celog života".

Prve čestitke Krstičiću stigle su od porodice.

"Prvo sam pozvao svoja suprugu, ona mi je zaista najveća podrška. Rekla mi je da još nisam svestan šta sam uradio i tu je potpuno u pravu", poručio je Krstičić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
9°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve