Sport
01.05.2019. 10:58
R.E./Yahoosporst/Foto:EPA

Milvoki na krlima Adetokumba izjednačio protiv Bostona (VIDEO)

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Janis Adetokumbo je znao da ne može dozvoliti Boston Seltiksima da povedu sa 2:0 u seriji. Kako do toga ne bi došlo ekipa Milvokija je morala da odigra drugačije u odnosu na prvu utakmicu i to se dogodilo. Baksi su u drugoj utakmici, na svom terenu, ubedljivo savladali ekipu Bostona, rezultatom 123-102 i time izjednačili seriju na 1-1.

 

"Dobili smo po guzici u prvoj utakmici", rekao je Antetokounmpo. "Dakle, morali smo da izađemo pred naše navijače i dobijemu drugu utakmicu".

 

Adetokumbo je zabeležio novi dabl-dabl, postigavši 29 poena i 10 skokova, a pratio ga je Kris Midelton postigavši 28 poena.

 

"Teško je kada tim dođe u vaš dom i dobije prve dve utakmice, tako da smo znali šta nam je činiti", rekao je Adetokumbo. "Imali smo to u pozadini naših umova. Dakle, izašli smo, igrali smo odlučno, verovali jedni drugima i zato smo dobili utakmicu".

Ne samo da je ekipa Baksa postigla mnogo poena, već su domaćini igrali sjajnu dombranu.

Irvinga su zadržali na svega devet poena, Tejtuma na svega pet...  Gordon Heivord je takođe postigao svega pet poena za 31 minut, koliko je proveo u igri.

Možda je najznačajnija odbrana Baksa, blok Erika Bledsona na Irvingu, gde je koristio lakat kako bi spriječio njegovo polaganje.

 

Uprkos lošoj igri, Irving je spreman da se vrati u trećoj utakmici.

"Zbog toga sam ovde. Zato me je Boston trejdovao", rekao je Irving novinarima. "Ovo je ono za šta živite. Košarka je zabavna kada dođete u ovu situaciju kada morate odgovoriti. Ovo je vrsta košarke koju želite da igrate u ovo doba godine."

 

 

TImovi se ponovo sastaju u trećoj polufinalnoj utakmici Istočne konferencije koja je na programu u petak, 3. maja.

 

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve