Sport
22.02.2018. 09:00
R:E/rs.n1info.com

MOTO GP: Nov motor i uniforme za 2018.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Na svečanosti u Džakarti, tim Honda Repsol je predstavio uniforme u kojima će se njihovi vozači, aktuelni šampion Mark Markez i Dani Pedrosa, nastupati u predstojećoj sezoni.

Pre promocije u Indoneziji, onu su uspešno obavili testiranja u Tajlandu na stazi "Buriram", gde je Markes drugog dana bio najbrži, dok je 24 časa kasnije to bio Pedrosa. Mark Markes je istakao, pred predstavljanje, da mu je veoma drago što je imao priliku da se u Indoneziji druži sa navijačima, a naglasio je i da je tokom zime obavljen veliki posao.

"Ove zime smo odradili dva testa i oba su prošla veoma dobro. Radili smo vredno i u Kataru, a sve kako bismo spremno dočekali početak sezone. Ponovo hoćemo da se borimo za vrh, kao i da priredimo navijačima širom sveta dobru zabavu", naglasio je Markez.

Dani Pedrosa deli mišljenje sa kolegom iz tima, koji je potvrdio da u timu Honde sve ide po planu.

"Za sada se čini da sve ide kako treba. Ipak, tek kada se budemo vratili u Katar znaćemo na čemu smo jer će tamo uslovi biti znatno drugačiji. Ponosan sam što ću i u ovoj sezoni biti član Repsol Honde, spreman sam da dam 100 odsto mogućnosti i da se borim za titulu", rekao je Dani Pedrosa.

Nova sezona Moto GP šampionata počinje 18. marta u Kataru, svi ljubitelji Moto GP-a, trke kao i do sada mogu pratiti na kanalima Sport Kluba.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
2°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve