Sport
10.05.2019. 13:54
R.E./Index.hr

RONALDO: Mesi je podjednako kriv za poraz od Liverpula koliko i Kutinjo

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Puno je komentara oko Mesija i njegove uloge u Barsi nakon debakla na Enfildu. Mnogi će reći da je Argentinac najbolji na svetu, ali da nema harizmu i da nije pravi lider.

Oglasio se i legendarni Ronaldo Luis Nazario de Lima koji je dao svoje viđenje situacije, piše Index.hr.

"Barselona ima strašnu ekipu s najboljim igračima na svetu. Međutim, nepravedno je da kada pobjeđuje, pobjeđuje Mesi, a kada gube, krivi su Valverde i Kutinjo. To je nepravda prema ekipi. Mesi je bio sjajan u prvom meču, ali u drugom je krivac koliko i ostali", jasan je bio legendarni Brazilac.

#inversordeportivo «El otro día escuché que cuando pierden es por Valverde, Coutinho … pero no Messi», dice Ronaldo Luís Nazário de Lima.
#apuestasonline #bet365 #betfair #Noticias #tipster #tipstergratis AQUI=> https://t.co/fyaLHa7Uiw pic.twitter.com/skFVGTWfJQ

 

Mesi je nakon ispadanja iz Lige šampion od Liverpula doživeo neprijatnost na aerodromu pre leta za Barselonu, gde je slušao povike nekoliko Barseloninih navijača.

 "Messi, ti si kapetan! Ti si glavni! Samo Ter Stegen, cijele je**ne godine, samo Ter Stegen", slušao je povike najbolji igrač Barcelone dok se spremao za let.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
(AP Photo/Dave Thompson)

Liverpul je na čudesan način nadoknadio 3:0 iz prvog susreta na Kamp Nou. Deklasirali su Katalonce 4:0, a u trenucima raspadanja Barselone Mesiju se zamera što nije mobilisao svoju ekipu. Prava istina je da ni Mesi nije mogao sam protiv Liverpula.

Tačnije, mogao je samo prvu polufinalnu utakmicu Lige šampiona u Barseloni, u kojoj je postigao dva gola za pobedu od 3:0.

Međutim u revanšu, opet daleko najbolji Barselonin igrač, bio nemoćan bez pomoći saigrača.

 

O Federerovom jubileju možete pročitati ovde. 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
8°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve