Sport
15.01.2018. 16:57
R.E / novosti.rs

RUKOMET: Petar Nenadić napušta "Orlove" posle EP

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Srpski igrač neće više igrati za nacionalni tim nakon prvenstva Evrope, koje se održava u Hrvatskoj. Još nije poznato, da li je definitivno zbogom ili samo pauza.

"Pauza ili oproštaj, nisam siguran još uvek, ali u svakom slučaju, potrebna mi je pauza posle dosta godina i samo dva propuštena takmičenja u nacionalnom dresu. Potreban mi je "brejk" u svakom smislu", kaže Nenadić.

"Vreme će pokazati da li će biti samo pauza ili oproštaj. To je moja odluka, nije ishitrena, nekim ljudima je već bila najavljena", dodao je Petar.

Nenadić želi da se posveti klupskim obavezama u predstojećem periodu. Takođe je rekao da nije zadovoljan partijama u nacionalnom timu, kao i da je očekivao više od cele generacije.

"Cilj su mi bile Olimpijske igre, ali sve više uviđam da je mom organizmu potrebno više vremena za odmor. Nisam ni sam zadovoljan igrama koje pružam u reprezentaciji. Dolazim posle iscrpljujucih meseci u klubu. Moja porodica i prijatelji zaslužuju više vremena od mene. Kao reprezentacija jedino smo bili konkurentni za vrh te 2012. godine. Mi smo još jedna propuštena generacija, pogotovo moja generacija", zaključio je Nenadić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
11°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve