SKRIPALJEVA NEĆAKA BESNI: “Tereza Mej lažno optužuje Ruse za napad na ujaka, jer hoće da se iskupi u očima parlamenta!”

SKRIPALJEVA NEĆAKA BESNI: “Tereza Mej lažno optužuje Ruse za napad na ujaka, jer hoće da se iskupi u očima parlamenta!”

Foto: Printscreen youtube


Bratanica bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja, Viktorija, upozorila je da ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo saopštenja britanskih vlasti.

U intervjuu za dnevni list “Izvestija”, Viktorija Skripalj kaže da su navodi o dvojici ruskih državljana optuženih za trovanje Skripalja i njegove ćerke Julije, moguća prevara, prenose mediji.

Ona kaže da je skeptična kad je reč o tvrdnji da su dvojica Rusa učestvovala u napadu na Skripalja i njegovu ćerku, i misli da je to pokušaj britanske premijerke Tereze Mej, da se iskupi pred tamošnjim parlamentom.

“Znate, šest meseci je prošlo. Tačno šest meseci je bilo 4. septembra. Imam samo jedno pitanje: Ako su Britanci to znali, zašto nisu ranije pričali o tome?”, pitala je Skripaljeva, a prenosi Blic.

Smatra da je teorija britanskih istražitelja da su dvojica optuženih koristili lažne ruske pasoše sumnjiva i da su njihove slike lako mogle da se digitalno manipulišu u dokumenta.

 Zbunjena je, kako kaže, što se britanske vlasti protive njenoj želji da se sastane sa Sergejom i Julijom Skripalj u Velikoj Britaniji, prenose mediji.
Britanski tužioci optužili su juče dvojicu Rusa za trovanje nervnim agensom novičokom bivšeg ruskog dvostrukog agenta Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije, u Solzberiju 4. marta ove godine.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar