SAJAM AUTOMOBILA U NJUJORKU: Novi SUV Maserati Levante Trofeo

SAJAM AUTOMOBILA U NJUJORKU: Novi SUV Maserati Levante Trofeo


SUV modeli orijentisani performansama su izuzetno traženi trenutno, pa baš iz tog razloga velika imena iz automobilskog sveta svoj fokus usmeravaju ka kreiranju privlačnih automobila, koju nude sve.

2019 Maserati Levante Trofeo predstavljen je na sajmu automobila u Njujorku, a u sebi sadrži V8 motor koji je razvio Ferrari brend, što ga čini jednim od najbržih SUV modela na tržištu trenutno. 3.8 litarski Twin Turbo V8 može razviti neverovatnih 590 konjskih snaga i 730 Nm obrtnog momenta. Kao rezultat, Maserati od nula do sto ubrzava za 3.9 sekundi, i hvali se maksimalnom brzinom od 300 kilometara na čas.

Cena ovog modela će tek biti podeljena sa javnošću, a njegova proizvodna verzija će biti dostupna u osam jedinstvenih boja eksterijera, sa još nekoliko asova u rukavu. Za sada, možemo pomenuti unikatnu kalibraciju za Q4 Intelligent All-Wheel Drive sistem nazvan Corsa, koji će vam pružiti te velike brzine.

Estetski gledano, Levante Trofeo ima nekoliko karbonskih elemenata u eksterijeru, uključujući sportske usisnike vazduha, bazna sečiva i spliter u prednjem delu. Pozadi, novi difuzor i set izduvnih cevi kompletiraju izgled. Deo paketa su u Full Matrix LED farovi, koji savršeno prate mračne detalje ovog modela, dok se set točkova od 22 inča može kupiti u crvenoj, plavoj, crnoj, srebrnoj ili žutoj boji.

Unutar vozačke kabine zatičemo nova sportska sedišta obložena Pieno Fiore prirodnom kožom, karbonske detalje i opcioni Bowers & Wilkins zvučni sistem od 1.280 watt sa 17 zvučnika. Sigurni smo da ćete zaboraviti kako zvuči tišina.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar