MG MIVELA VAS POZIVA NA PRVI ADVENTURE OUTDOOR FESTIVAL U SRBIJI: Obezbedite vašem organizmu magnezijum i pripremite ga za nezaboravnu avanturu

MG MIVELA VAS POZIVA NA PRVI ADVENTURE OUTDOOR FESTIVAL U SRBIJI:  Obezbedite vašem organizmu magnezijum i pripremite ga za nezaboravnu avanturu


Ako ste avanturista i turista u isto vreme, prvi Adventure outdoor fest koji će se održati u specijalnom rezervatu prirode- u kanjonu reke Jerme, je pravi festival za vas.
Festival će se održati od 16. avgusta, u kanjonu između planine Greben i  Vlaške planine i tokom pet dana avanturistima koji se budu priključili pružiće priliku da otkriju nepoznato i da zavire u pećine sa blagom. Kako bi u ovoj avanturi učesnici imali potpuni i jedinstveni doživljaj prirode, Mg Mivela voda koja izvire na dubini od 86 metara u netaknutoj okolini sela Veluće kod Trstenika i koja se po mineralnom sastavu izdvaja od svih ostalih mineralnih voda u svetu, pružiće svim učesnicima hidrataciju i neophodnu dozu magnezijuma.

Magnezijum je, zbog svog pozitivnog uticaja na zdravlje i rad srca i mišića, veoma važan za sportiste i fizički aktivne osobe, a zbog činjenice da se ne proizvodi u organizmu neophodno ga je unositi svakodnevno u odgovarajućoj količini, putem hrane i vode. Međutim, da bi iskoristljivost magnezijuma u organizmu bila potpuna, potrebno je da magnezijum bude u obliku koji je pogodan za brzi prelazak u krvotok. Mg Mivela voda ima jedinstveni mineralni sastav i optimalan nivo prirodno rastvorljivog magnezijuma, koji se brzo i lako rastvara i dospeva do svake ćelije u organizmu. Blagotvorno deluje na 350 enzimskih procesa u organizmu i neophodan je za proizvodnju energije, pravilan rad mišića i nervnog sistema. 1l Mg Mivele zadovoljava dnevne potrebe organizma za ovim dragocenim mineralom.

Za sve koji se bave sportom rekreativno ili profesionalno, važno je da imaju dovoljno energije i snage, da unose dovoljne količine tečnosti i minerala posebno tokom leta, jer usled visokih temperatura više se znojimo, i zbog toga gubimo dosta vode i minerala koje je neophodno nadoknaditi a Mg Mivela je prirodno rešenje zahvaljujući svom jedinstvenom mineralnom sastavu.
Učinite nešto dobro za svoje zdravlje svakoga dana.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar