TERME PTUJ: Bezbrižno uživanje i hedonizam na svakom koraku

TERME PTUJ: Bezbrižno uživanje i hedonizam na svakom koraku


Turistička agencija Odeon World Travel pripremila je za vas aranžmane za Terme Ptuj. Odmor pun hedonizma po veoma povoljnim cenama čeka na vas. Ova destinacija idealna je, kako za porodice sa decom, tako i za mlade parove spremne da se prepuste čarima uživanja udvoje, ali i za sve one koji žele da se opuste, napune baterije i unaprede svoje zdravlje.
Ove najmlađe terme Slovenije razvijaju se u zagrljaju najstarijeg grada. Dvorac u kome se danas nalazi muzej, Dominikanski i Minoritski samostan, svedoče o prošlim vremenima i bogatoj istoriji. Najveći deo centra grada Ptuja zaštićen je kao spomenik kulture od izuzetnog značaja, a svi ljubitelji i poznavaoci vina mogu da uživaju u obilascima najstarijih vinskih podruma u Sloveniji.
Terme Ptuj nude bezbrižno uživanje i hedonizam na svakom koraku, kao i brojne sportske aktivnosti i zabavne sadržaje poput fitnesa, teniskog centra sa otvorenim i zatvorenim terenima, stonog tenisa, mini golfa, kuglanja, vožnje biciklom, jahanja, pešačkih tura, splavarenja rekom Dravom, a u neposrednoj blizini su i tereni za golf.
Terme Ptuj sa elegantnim hotelom Grand Hotel Primus 4*, u kome se oseća miris lavande, u odličnom wellness centru Valens Augustai, velikom vodenom parku omogućavaju opuštanje i negu tela, kao i brojne aktivne doživljaje. Hotelske sobe su udobne i elegantne. Zahtevnijim gostima su na raspolaganju i superior sobe u kojima kade, pored obične, imaju i slavinu sa termalnom vodom ili luksuzni predsednički apartmani u kojima možete romantično uživati u sopstvenoj finskoj sauni i masažnom bazenu ispod staklene kupole.

Na raspolaganju vam je i Akva park Terme Ptuj, koji nudi adrenalinske avanture za one najhrabrije, poput vrtoglavih tobogana, kao i olimpijski bazen sa skakaonicom za ljubitelje plivanja. Tu su i dečiji bazeni, bazen sa talasima, vodeni spustovi i unutrašnje kupalište.
U hotelskom restoranu majstori kulinarstva ugađaju gostima vrhunskom kuhinjom i odabranim vinima iz lokalnog okruženja. Za sve koji brinu o svom dobrom stanju, pripremljen je program Budimo fit! Obrok za dobro stanje možete sastaviti sami prema predlozima nutricionistkinje. Naravno, sladokusci – svakako moraju probati Primusovu i Augustinu torticu.
Tim za animaciju priprema celodnevne sportske programe, kurseve plivanja, motoričke i igre spretnosti, vožnje po toboganima i kreativne radionice za male i velike. Organizovani su i izleti u okolini.

U periodu od 16.6. do 10.9.2017. u turističkoj agenciji Odeon World Travel možete dobiti specijalne popuste i pogodnosti na ponude koje uključuju polupansionsku uslugu, wellness, neograničeno korišćenje hotelskih bazena i sauna i drugih sadržaja, a u okviru specijalne akcije ”Leto 1=2” dve osobe mogu putovati po ceni jedne. U sklopu hotela nalazi se 12 bazena sa talasima, toboganima, rekom i vodeno-vazdušnim masažerima, a gostima su na raspolaganju i saune, masaže, kupke, parafinske obloge i različite terapije. Razmazite svoja čula, zaboravite na stres i prepustite se uživanju u stilu drevnih Rimljana.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar