Vesti
15.04.2019. 12:13
ekspres

Gojković: U Skupštini uskoro rasprava o Kosovu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najavila je da će se uskoro u parlamentu raspravljati o pitanju Kosova i dodala da se o tome dogovorila sa predsednikom Aleksandrom Vučičem i premijerkom Anom Brnabić.

"Raspravljaćemo i u dogovoru sa predsednika države i Vlade Srbije i o pitanju Kosova i Metohije. Sve su to vrlo važne teme i time pokazujemo da štitimo interese građana u parlamentu. Ubeđena sam da će svi poslanici učestvovati u raspravi o ovim važnim temama. Parlament je mesto dijaloga za one koji imaju svoje poslanike u parlamentu", navela je Gojković za TV Pink.

Najavljujući da parlament u narednom periodu očekuje i poseban zakon o zaduživanjima u švajcarskim francima, kao i "Tijanin zakon", koji predvidja doživotne kazne zatvora za ubice i silovatelje dece i trudnica, Gojković je istakla da su sve to važne teme i da očekuje da u raspravi učestvuju svi poslanici.

Pročitajte još:

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

[wc_posts author="" author_name="" p="" post__in="" order="DESC" orderby="date" post_status="publish" post_type="post" posts_per_page="4" taxonomy="" field="slug" terms="" title="yes" meta_all="yes" meta_author="no" meta_date="no" date_format="M j, Y" meta_comments="no" thumbnail="yes" content="no" paging="no" size="wccarousel" filtering="yes" columns="4" gutter_space="20" heading_type="h4" layout="grid" template="box" excerpt_length="15"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
6°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve