HAOS U SKUPŠTINI STARI GRAD: Bastaćeve pristalice isterale odbornike SNS (VIDEO)

HAOS U SKUPŠTINI STARI GRAD: Bastaćeve pristalice isterale odbornike SNS (VIDEO)

printscreen facebook


U Skupštini opštini Stari grad rano jutros dogodio se incident kada su pristalice Marka Bastaća, predsednika ove opštine, iz zgrade nasilno izbacili odbornike Srpske napredne stranke.

Snimak nasilnika je na svom Fejsbuk profilu objavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

“Pogledajte kako plaćeni kriminalci Marka Bastaća, huligana koji je nažalost predsednik opštine Stari Grad, jutros oko 05.00 sati iz zgrade Skupštine opštine Stari Grad, izbacuju odbornike izabrane na listi SNS”, napisao je Vesić.

 

S druge strane, gradski odbor Beograda SNS saopštio je da su rano jutros vlasti Starog grada iz zgrade te beogradske opštine “izbacile na silu” dvojicu njenih odbornika.

“Jutros oko 05.00, plaćeni kriminalci predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, na silu su izbacili legalno izabrane odbornike Skupštine opštine Stari grad Dušana Tojagića i Aleksandra Puaču. Nikada u novijoj političkoj istoriji Srbije nije desilo da neko zabrani odbornicima, koje je narod izabrao da budu u svojoj Opštini, a to je upravo uradio Marko Bastać”, navodi se u saopštenju.

“Marko Bastać misli da to što je deo narko klana, u kome se nalazi njegov brat Milan Bastać, mu dozvoljava da sa kriminalcima izbacuje legalno izabrane odbornike, da preti političkim neistomišljenicima i da zaustavlja radove u Beogradu. Bastaću poručujemo da mu ni kriminalci iz narko klana njegovog brata Milana Bastaća, koji se nalazi na crvenoj poternici Interpola, neće pomoći da tuče i izbacuje odbornike Srpske napredne stranke”, zaključuje se u saopštenju beogradskog odbora SNS”, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

[/wc_posts]
  1. 1
    Mučenik

    Članovi SNS služe se plagijatom akcije koje sprovodi Obradović, upali u zvanične (skupštine) prostorije u Šapcu, Starom gradu, Paraćinu, tj. mesta gde opozicija vrši vlast. Ovo pokazuje da opozicija i vlast su iste sorte gamadi. Članovi SNS imitiraju branioce pa ulaze u zdanjima skupština gde vrše vlast, tobože da ih brane od opozicije, ali bez štrajka gladi i žeđi. Zamolio bih predsednika opštine Paraćina da otvori vrata zgrade Skupštine da mu ne useru i usmrde prostorije zatočene poslanike, to su veliki seronje i ništa bolje ne može se očekivati.

+ Ostavite komentar