Vesti
16.04.2019. 16:06
Tanjug

Martinović: Dijalog samo u Skupštini, ne pristajemo na delegacije

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Šef poslaničke grupe naprednjaka Aleksandar Martinović izjavio je da je SNS spremna u Skupštini da razgovara o svim temama i da deo opozicije koji je odlučio da ne dodje ima pravo da bira svoj politički put, ali da je parlament mesto na kome se razgovara.

"Njihov izbor je što nisu došli svako ima pravo u politici da bira put kojim će da ide. Mi iz SNS smatramo da je jedino mesto za dijalog o svim važnim društvenim i političkim temama parlament i da o svemu u parlamentu treba da se razgovara i o onim temama koje su u okviru postojećih zakona, a ne možemo da razgovaramo o nečemu što je suprotno zakonu, odnosno što nije u skladu sa važećim propisima", rekao je Martinović.

On je istakao da je SNS spremna na dijalog bez tenzija i mržnje, na razgovor o svim temama koje su u interesu države i njenih građana.

"Ne pristajemo na razgovor ni sa kakvim delegacijama i komisijama. Parlament je mesto u kome se razgovara, onaj ko hoće dobro je došao, ko neće to je njegov politički izbor", dodao je Martinović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve