Vesti
21.05.2016. 05:34
ekspres

PREGLED ŠTAMPE, 21. MAJ: Ko je viđen u Vučićevom kabinetu, tragedija trudnice, Đošin spisak

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U prvom danu vikenda, ovog 21. maja 2016, srpske dnevne novine i dalje sklapaju kockice o tome ko će ući u novu vladu, drugi u maniru najupornijih islednika, "guraju priču" o ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović, dok se treći bave narko aferom koja već nekoliko dana "drma estradu" i spiskom navodnih konzumenata opijata među srpskim selebritijem.

Tragična priča trudnice

"Đurić umesto Dačića", pišu Novosti, napominjući da bi novi šef srpske diplomatije mogao biti šef kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. I Politika spekuliše o tome "ko je sve viđen u Vučićevom kabinetu", navodeći da su, osim premijera čiji je rad ocenjen sa 4,1, svi njegovi još aktuelni saradnici podjednako (ne) simpatični javnosti.

Politika donosi i članak o drugom krugu predsedničkih izbora u Austriji, gde veliki broj Srba ima pravo glasa. List navodi da će većina glasati za desničarskog kandidata Slobodarske partije Austrije Norberta Hofera čija se partija, posebno njen lider Hajnc Kristijan Štrahe, dosledno protivi jednostranom proglašenju nezavisnosti Kosova.

Blic donosi tragičnu priču o drami trudnice iz Majdanpeka, čija je bebe umrla u stomaku u devetom mesecu trudnoće. "Lekare mrzelo da se bavi papirologijom: Oterali ženu sa mrtvom bebom u stomaku", naslov je šokantne priče iz Pirota, u čijem su porodilištu, kako tvrdi ovaj list, odbili da porode trudnicu, iako su znali da joj je beba prminula.

Ko je na spisku

Alo i Informer objavljuju ispovest pevačice Nade Topčagić koja tvrdi da "muž Zoran nije ubio Jelenu". Narko afera koja drma estradu ovih dana, poprima sve šire razmere -  "Zvezde u panici, narko estrada", piše Kurir, navodeći da je "kod Đošinog dilera nađen spisak pevača koji se drogiraju".

Danas se na naslovnoj strani bavi detaljnom analizom situacije u DS-u, uz naslov "Demokratama treba nov, odlučan i nepotrošen lider". List prenosi stavove javnih ličnosti o tome ko bi trebalo da preuzme kormilo stranke.

Srpski telegraf objaljuje, kako se tvrdi, "transkripte prisluškivanih razgovora Marka Miloševića i Slobinog telohranitelja", uz naslov "Murija roknula Šešeljevog vojvodu".}

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve