Vesti
24.04.2019. 15:31
R.E./Tanjug

Vjerica Radeta: Zorana Mihajlović da bude razrešena, radi protiv države

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Poslanica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta rekla je danas tokom rasprave o amandmanima na Predlog zakona o planiranju i izgradnji da ministarka Zorana Mihajlović treba da bude razrešena funkcije ministra jer, po njenoj oceni, radi otvoreno protiv države i vlade.

"Kako drugačije tumačiti činjenicu da se ovaj Zakon o planiranju i izgradnji koji podrazumeva legalizaciju objekata jedanaesti put menja, odnosno osmi put od kada je Zorana ministar. Ministarka ne želi da se legalizuju objekti u Srbiji i na taj način stvara gnev naroda protiv države i vlasti", poručila je Radeta.
skupština srbije
Poslanica SRS je dodala i da Mihajlovićeva više "ne može da radi svoj posao, jer ne zna da ga radi"

"Ako hoće da se legalizuju objekti onda to mora zakonom da bude pojednostavljeno, jasno i da svako ko želi može to i da uradi", rekla je Radeta.

Skupština Srbije nastavila je danas rad pretresom amandmana na izmene i dopune Zakona o zapošljavanju stranaca, nakon što je završila raspravu o pojedinostima na Predlog zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima. Građani će po novom zakonu imati izbor da li će da konvertuju kredite u evro ili će da nastave sa sudskim sporovima. Očekuje se da će se parlamentarci sutra izjašnjavati o predlozima zakona.

 

Pročitajte još:

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve