Vesti
21.04.2019. 17:44
Tanjug

Vučić izrazio saučešće predsedniku Šri Lanke povodom bombaškog napada

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je saučešće predsedniku Demokratske Socijalističke Republike Šri Lanka Maitripali Siriseni povodom žrtava serije napada na crkve i hotele u toj zemlji.

"Primite moje iskreno saučešće povodom nemilosrdnih bombaških napada u kojima je stradalo mnogo ljudi. Duboko smo ožalošćeni što su meta bile katoličke crkve i vernici i to na Uskrs, dan koji treba da donese mir i radost. Ovi zastrašujući akti pokazuju da terorizam ne poštuje ni svetinje, niti ljudske vrednosti", piše u pismu.

Vučić je ukazao na nužnost potrebe da se bude snažniji nego ikad pred "izazovima i okrutnošću zla koje ne preza ni pred čim da bi vladao strahom" i istakao da će se Srbija "uvek zalagati za jednakost svih nacija i religija i pravo na slobodan život".

"Molim Vas da izraze mog dubokog saosećanja prenesete porodicama poginulih, a ranjenima želje za brz oporavak", istakao je predsednik Vučić u pismu predsedniku Siriseni.

Pročitajte još:

[owl-carousel category="Uncategorized" singleItem="true" autoPlay="true"]

[wc_posts author="" author_name="" p="" post__in="" order="DESC" orderby="date" post_status="publish" post_type="post" posts_per_page="4" taxonomy="" field="slug" terms="" title="yes" meta_all="yes" meta_author="no" meta_date="no" date_format="M j, Y" meta_comments="no" thumbnail="yes" content="no" paging="no" size="wccarousel" filtering="yes" columns="4" gutter_space="20" heading_type="h4" layout="grid" template="box" excerpt_length="15"]

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve