IDEALNO ZA UŽIVANJE: Predivno imanje u srcu Toskane

IDEALNO ZA UŽIVANJE: Predivno imanje u srcu Toskane


Da li ste ikada maštali o posedovanju čitavog jednog mesta u ovom slikovitom delu sveta. Ako jeste, evo jedinstvene prilike za vas: predivno Piccolomini imanje traži nove vlasnike, a vi možete biti srećnici koji će ga nazvati svojim domom.

Smešteno na obroncima Sijene, ovo opčinjavajuće imanje je praktično malo selo koje potiče iz četrnaestog veka, a nekada je pripadalo Piccolomini porodici, jednoj od najpoznatijih plemićkih porodica ovog regiona. Sa planinom Cetona koja vas budno posmatra sa horizonta i obiljem prirode, ovo imanje je jedno od najboljih mesta koje možete nazvati svojim domom.

Sa površinom od oko 9.680 m2, ovo predivno imanje sadrži nekoliko različitih građevina, iz različitih perioda i različitih arhitektonskih stilova, koje zajedno kreiraju unikatni i harmonični kompleks.

Imanje je restaurirano u proteklih par godina, pa sada ima dvadeset sedam soba, dvadeset osam kupatila, brojne bašte i predivni bazen, dok će vas obližnji vinogradi Sangiovese i Cabernet Sauvignon, zajedno sa dva maslinjaka podsetiti zašto je život lep.

Postoji mnogo stvari vezanih za ovo imanje o kojima bismo pričali i kojima bismo se divili, ali ono što treba da znate je da budući vlasnici mogu uložiti svoj novac i rad u ovaj posed i prilagodili ga svojim potrebama.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte Vaš komentar