AKCIJA POLICIJE U BRODAREVU: U kući pronađen arsenal naoružanja, uhapšen vlasnik!

AKCIJA POLICIJE U BRODAREVU: U kući pronađen arsenal naoružanja, uhapšen vlasnik!


U kući i pomoćnim objektima uhapšenog, policija je pronašla osam pušaka različite marke i kalibra, sedam komada delova vatrenog oružja – kundaka, cevi i zatvarača, tri bombe, dva pištolja različite marke i kalibra, 21 okvir za pušku, 14 okvira za pištolje, tri bajoneta, topovski udar, 2.125 komada bojeve municije različite vrste i kalibara, kao i dve ručne radio stanice

Policija iz Prijepolja uhapsila je Dž.P. (1973) i zaplenila veću količinu oružja i municije iz njegove porodične kuće u Brodarevu, saopštio je danas MUP.

U kući i pomoćnim objektima uhapšenog, policija je pronašla osam pušaka različite marke i kalibra, sedam komada delova vatrenog oružja – kundaka, cevi i zatvarača, tri bombe, dva pištolja različite marke i kalibra, 21 okvir za pušku, 14 okvira za pištolje, tri bajoneta, topovski udar, 2.125 komada bojeve municije različite vrste i kalibara, kao i dve ručne radio stanice.

Dž.P. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu odredjeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar