“BRINEMO ZA TO DETE” Vučić: Monika prioritet, postoje detalji koje znam

“BRINEMO ZA TO DETE” Vučić: Monika prioritet, postoje detalji koje znam

PREDSEDNISTVO SRBIJE


Predsednik Srbije izjavio da je potraga za devojčicom Monikom Karimanović prioritetno pitanje i da policija intenzivno radi na tome da je pronađe.

Predsednik nije želeo da iznosi detalje sa kojima je upoznat, dok se potraga ne okonča.

“Brinemo za to dete. Postoje detalji koje znam, ali ne želim da govorim o tome u cilju završetka akcije, dok ne budemo uhapsili zlikovca. Tada ćete moći da saznate detalje”, rekao je Vučić novinarima u Smederevskoj Palanci.

Preneo je da je celu noć bio na vezi sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem i direktorom policije Vladimirom Rebićem, sa kojima je i jutros održao sastanak.

Povezane vesti – Jurić: Voleo bih da vidim tog sudiju koji ga je oslobodio

“Radimo na tome. Reč je o detetu i to je za nas prioritetno pitanje”, podvukao je Vučić.

Potraga za devojčicom Monikom Karimanović u selima oko Knjaževca je u toku, a sumnja se da ju je na putu od kuće do škole u niškom selu Suvi Do oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji javnosti kao “Malčanski Berberin”.

U potragu je uključeno još 100 policajaca, tako da je na terenu trenutno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara.

Uključena je i Helikopterska jedinica, Žandarmerija, psi tragači, kao i termovizijske kamere. Pretražuju se sela Podvis i Rgošte u okolini Knjaževca. Jovanović je, inače, bio u zatvoru od 2006. do 2018. godine na izdržavanju kazne zbog silovanja.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar