ČEKA SE HAPŠENJE: U biznisu srpskog kralja prostitucije bili i tata i mama

ČEKA SE HAPŠENJE: U biznisu srpskog kralja prostitucije bili i tata i mama

foto-ilustracija


 Šapčanin Mihajlo Maksimović, najveći estradni makro je pored brata Dušana Milenkovića imao još dvojicu bitnih saradnika u poslu organizovanja prostitucije. Jedan od njih je iz Beograda, drugi je iz Šapca, ali je najveći kuriozitet istrage da su u biznis sa prostitutkama bili uključeni i roditelji uhapšenog Maksimovića.

– Njegovi otac i majka, takođe su bili u poslu. To je bilo najveće iznenađenje istrage. Oni će uskoro biti pozvani na saslušanje, kaže za „Ekspres“ izvor uključen u istragu.

On navodi i da su, posle hapšenja Maksimovića i nejgovog brata Dušana, identifikovana još dvojica njihovih saradnika, koji su takođe podvodili devojke.
-Samo se čeka trenutak za njihovo privođenje. I oni i Maksimovićeve roditelji moraće da objasne svoju ulogu u organizaciji prostitucije, kaže naš sagovornik, koji nije želeo da otkriva sve do sada prukupljene detalje istrage, ali navodi da nova hapšenja tek slede.

Za Mihajla su uglavnom radile devojke, koje su javnosti poznate kao starlete i rijaliti zvezde, a čija je cena usluge, po satu koštalo 450 evra.

Osim njih, bilo je i drugih devojaka, za čije je sekusualne usluge Mihalović od klijenata dobijao upola manje novca.

U svakom slučaju, njemu je, prema do sada otrivenim podacima, išlo pola zarade.

Mihajlo i njegov brat Dušan uhapšeni su krajem februara, a policija je kod njih pronašla nekoliko mobilnih telefona, kao i dva laptopa u kojima su bili katalozi sa slikama devojaka, cenovnikom….

Kako se ispostavilo, devojke koje su radile za Mihajla bile su pod „posebnim“ tretmanom. Naime, morale su da redovno vežbaju, zdravo se hrane, spavaju osam sati, idu u šoping, na plastične operacije, u šoping, ali i na kurseve jezika i „lajfkouča“.

Maksimović se organizovanjem prostitucije inače bavi godinama. Zbog ovog krivičnog dela bio je hapšen I 2014., kada kod njega takođe pronađeni spiskovi devojaka I prikaz njegovih zarada. Sa njim je tada uhapšeno I pet devojaka, koje su radile za njega, od kojih su nekoliko već bilo poznate kao rijaliti zvezde.

Slučaj je završen tako što je Maksimović sredinom 2015. godine sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice, po kome je bio osuđen uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine, a platio je i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

Pročitajte još:

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar